MTV Personal Training

Bokszaktraining

Verbeter je conditie en kracht met bokszaktraining!

Bij MTV Personal Training bieden we bokszaktraining aan voor iedereen die op zoek is naar een leuke en effectieve manier om fit te worden. Of je nu een beginner bent of een ervaren vechter, deze trainingen zijn ontworpen om je kracht, conditie en techniek te verbeteren.

Hoe ziet een bokszaktraining eruit?

De training begint altijd met een warming-up om je spieren los te maken en je lichaam voor te bereiden op de workout. Het volgende onderdeel kan bestaan uit een circuittraining, een gezamenlijke full-body workout, of oefeningen gericht op een specifieke spiergroep. Daarna trekken we de bokshandschoenen aan en gaan we aan de slag op de bokszak. Dit deel van de training kan conditioneel zijn, gericht op het verbeteren van specifieke boks- of traptechnieken, of een combinatie. Kortom, geen les is hetzelfde!

Bokszaktraining bokszak

Waar werk je aan?

Kickboks technieken
Conditie
Coördinatie
Kracht
Bokszaktraining workout

De voordelen van bokszaktraining

  • Train in motiverende omgeving;
  • Versterk je discipline en doorzettingsvermogen;
  • Train met een gezellige groep en ontmoet nieuwe mensen;
  • Professionele begeleiding door ervaren trainers;
  • Variatie en uitdaging, geen les is hetzelfde;
  • Train je volledige lichaam;
  • Verminder spanning en stress en bouw meer zelfvertrouwen op.

Veelgestelde vragen

Bokszaktraining is een dynamische training waarbij je naast een intensieve workout ook je bokstechnieken oefent op een bokszak. Deze sessies zijn ontworpen om je kracht, uithoudingsvermogen en coördinatie te verbeteren door een combinatie van krachttraining, cardio en technische oefeningen. Hierdoor werk je niet alleen aan je bokstechniek, maar ook aan je algehele fitheid en conditie.

Bij MTV Personal Training start bokszaktraining altijd met een warming-up om je spieren op te warmen en je lichaam klaar te maken voor de workout. Vervolgens doen we een training die kan variëren van een circuittraining tot een gezamenlijke full-body workout of gerichte oefeningen voor specifieke spiergroepen. Daarna trekken we de bokshandschoenen aan en beginnen we met de bokszakoefeningen. Dit gedeelte van de training kan bestaan uit conditionele oefeningen, het verbeteren van specifieke bokstechnieken, of een combinatie. Elke les is uniek!

Absoluut! Je kunt op ieder niveau meedoen met de bokszaktraining. 

Je eerste les is een proefles en altijd gratis. Daarna werken we met verschillende abonnementen, afhankelijk van hoe vaak je wilt trainen: 1 keer per week, 2 keer per week of onbeperkt. De exacte tarieven vind je hier.

Voor een bokszaktraining trek je comfortabele sportkleding aan en heb je een handdoek en water nodig. Als je zelf al bokshandschoenen (en bandages) hebt, neem die dan mee. Heb je ze nog niet? Geen probleem, je kunt ze de eerste periode van ons lenen. Houd er rekening mee dat op de mat geen buitenschoenen zijn toegestaan; je traint op blote voeten of met schone binnensportschoenen.

 Ja, de bokstraining wordt gegeven door gecertificeerde trainers die ervoor zorgen dat je veilig en effectief traint. We passen de oefeningen aan jouw niveau en conditie aan. Ook als je een blessure hebt houden we daar uiteraard rekening mee!

Nee, ervaring is niet nodig. Onze trainingen zijn geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. Onze trainers zorgen voor de juiste begeleiding, ongeacht je startpunt.

Je kunt je aanmelden voor een proefles via deze pagina. Als je besluit lid te worden krijg je toegang tot onze app. Daarmee kun je je elke week inschrijven voor de lessen.